Nieuws

Jim Bakkum in nieuwe romantische komedie Casanova’s

Jim IMG 0837

De film gaat over Bas (Jim Bakkum), een onzekere journalist, die voor zijn werk undercover gaat om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Casanova's draait vanaf 8 oktober in de bioscoop.

Jim: "Ik heb ontzettend veel zin in Casanova's. Na mijn eerdere rollen geeft deze rol mij de kans om weer een hele andere kant van mezelf te laten zien als acteur. 'Bas' is een jongen die niet veel zelfvertrouwen heeft en heel onzeker is in de liefde. Bepaald geen casanova dus. Het script en de rol hebben mij heel enthousiast gemaakt en ik kijk uit naar de opnames".

 

De regie is in handen van Jamel Aattache die in 2018 Zwaar Verliefd! regisseerde. Hij werkte vorig jaar ook al samen met Just Film Distribution en 2CFilm aan Whitestar, de populaire paardenfilm met Britt Dekker.

 

De opnames van Casanova's zullen begin van de zomer starten. Binnenkort zal bekend gemaakt worden wie de tegenspelers van Jim Bakkum worden. Casanova's is vanaf 8 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. @Triple Entertainment.nl

 

© Martika Avalon foto