Nieuws

Bon Bini Holland 2 bekroond met Gouden Film

Bon Bini 17122018-6405-Gouden-FIlm-Bon-Bini-Holland-2-JSDe komedie Bon Bini Holland 2 is bekroond met een Gouden Film. De opvolger van het succesvolle Bon Bini Holland, heeft binnen 5 dagen 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken.

Hoofdrolspeler Jandino Asporaat (in 6 verschillende rollen) werd feestelijk verrast met de award door medespeler Sergio IJssel en producent Maarten Swart in Amsterdam. De film awards zijn een initiatief van het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. Bon Bini Holland 2 is de dertiende film die dit jaar de Gouden Film status heeft behaald.

 

bon bin2iNet als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noëlla (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een "time-out" in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen.

 

Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella's hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

 

@Nederlands Film Festival

 

Fotocredit: Grasshopperstudios / Joke Schut
Op de foto: Producent Maarten Swart en acteurs Sergio IJssel en Jandino Asporaat