Nieuws

Humberto Tan krijgt eigen wassen beeld in Madame Tussauds

Humberto persHumberto Tan presenteerde gisteren voor het laatst zijn talkshow RTL Late Night. Madame Tussauds eer nu Humberto met een eigen wassenbeeld. Het beeld zal vanaf begin juli te zien zijn in de nieuwe TV studio van de attractie.

Na vijf seizoenen en ruim duizend aflevering neemt Humberto, na een week vol verrassingen, afscheid van de talkshow. In Madame Tussauds komt een volledig nieuwe interactieve TV studio waar onder andere het beeld van Humberto te zien zal zijn. Bezoekers kunnen hun presentatietalent ontdekken door zelf TV host te zijn. Ze kunnen hier een autocue voorlezen en interview vragen beantwoorden. Deze TV studio wordt begin juli geopend en zal ook aangeboden worden voor opnames en uitzendingen van andere partijen.

 

Over Humberto Tan
Humberto Tan is een Nederlandse radio- en televisiepresentator, sportjournalist, fotograaf en schrijver. Tan is vooral bekend van RTL late night waar hij vandaag zijn laatste uitzending heeft. Humberto Tan blijft nog werkzaam bij RTL. Hij wordt de nieuwe presentator van talentenshow Holland's Got Talent. Daarnaast gaat hij samen met RTL infotainment- en entertainmentprogramma's ontwikkelen.

@Madame Tussauds tekst en foto