Nieuws

Nederlandse première BAYWATCH tijdens Pathé @The Beach in Scheveningen

m 2017baywatch1b

Gisteravond vond de Nederlandse première van BAYWATCH plaats tijdens Pathé @The Beach op het strand van Scheveningen. De presentatie was in handen van Dave Roelvink, die ook een DJ set verzorgde.


m 20170529 Premiere Baywatchklein 5733Bekijk de Instagram Stories voor een kijkje achter de schermen bij de première: www.instagram.com/Universal_NL.

Op 26 mei a.s. is BAYWATCH nogmaals te zien tijdens Pathé @The Beach. Tickets zijn te koop via: www.pathe.nl/beach
Het belooft een hete zomer te worden met BAYWATCH. In de nieuwe actie-comedy BAYWATCH (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

m Baywatch Quad WEB Truck NL-v2Verder met o.a. Kelly Rohrbach (C.J. Parker), Alexandra Daddario (Summer Quinn), Ilfenesh Hadera (Stephanie Holden), Priyanka Chopra (Victoria Leeds) en Jon Bass (Ronnie). Met cameo’s van o.a. David Hasselhoff en Pamela Anderson. Geregisseerd door Seth Gordon (Horrible Bosses).

BAYWATCH draait vanaf 1 juni in de bioscoop. Op woensdag 31 mei a.s. zijn er landelijke voorpremières.
www.facebook.com/BaywatchFilmNL

 

m 20170529 Premiere Baywatchklein 5305www.baywatchfilm.nl

Foto's Universal

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage