Nieuws

De Drievingerige Luiaard première in Goudse Schouwburg: Foto's

m m Premiere vanderVlugtenCo GoudseSchouwburg Gouda 15042016 Gwendolyne-7082Op 15 april ging in de Goudse Schouwburg De Drievingerige Luiaard première. Daarin vertelt Bram van der Vlugt verhalen.

De drievingerige luiaard is een programma waarin Bram van der Vlugt verhalen vertelt rond het thema: kleine vergissingen met grote gevolgen. Een luiaard die denkt dat hij slim is, een ééndagsvlieg op zoek naar de liefde van zijn leven, een burenruzie in de sauna... en het bombardement op het Bezuidenhout in den Haag in maart 1945 waar Bram woont als hij 10 jaar oud is.
m m Premiere vanderVlugtenCo GoudseSchouwburg Gouda 15042016 Gwendolyne-7086Van der Vlugt&Co is ontstaan toen vader Bram en zoon Floris van der Vlugt op een mooie herfstdag besloten dat het hoog tijd werd om samen iets te gaan maken. Zus/dochter Hester van der Vlugt en goede vriend Lucas Dols maakten het ensemble compleet.
m m Premiere vanderVlugtenCo GoudseSchouwburg Gouda 15042016 Gwendolyne-7069Het hechte gezelschap koos een interessante uitdaging: hoe verenig je het  werk van een acteur, een klassiek violiste en twee jazzmuzikanten? Ze vonden de concertvertelling uit; Bram vertelt en Floris componeert muziek bij de gedichten en verhalen die zijn vader uitkiest. Hij daagt hierbij zijn zusje uit om te improviseren en zadelt zichzelf en Lucas op met kamermuziek. Bram past zijn vertelritme aan de muziek aan en andersom.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage