Nieuws

Jyoti exclusieve luistersessie in Wisseloord Studio's

m mp1200nb jyoti luistersessie 023Op zaterdagmiddag 3 mei vond in de Wisseloord Studio's een exclusieve luistersessie plaats van het nieuwe album van zangeres en pianiste Jyoti Verhoeff.

Dat was alleen voor de media. De pers kreeg de kans om al kennis te maken met het album en ook werden een paar nummers live gespeeld.

Na het spannende Grote Prijs avontuur kwam er nog een nieuw avontuur. Faun had Jyoti en haar gevolg voor de tweede keer uitgenodigd om mee te gaan op tour door heel Duitsland...

Het fantastische nieuws houdt niet op…

m mp1200nb jyoti luistersessie 021Album release in Paradiso

Op vrijdag 27 juni vindt de release van het album plaats in de Grote Zaal van Paradiso! Dat vinden Jyoti en natuurlijk ook celliste Maya Fridman een enorme eer...

Het zal ook een hele bijzondere avond worden: ze zijn enorm blij dat we die avond worden  bijgestaan door een koor en het prachtige Symfonie Orkest Midden Holland o.l.v. dirigent Ghislain Bellefroid. Dit is een droom die uit komt en een sprookje dat tot leven komt!

We willen jullie dan ook allemaal van harte uitnodigen om deze magische avond met ons te delen. De voorverkoop is reeds begonnen, dus reserveer nu je kaartjes zodat je dit concert niet mist!

Fotografie: Sander van den Berg

imageimageimageimageimageimageimage