Nieuws

Antonio Banderas in Amsterdam: Foto's

IMG_0076b_gd

De Spaanse acteur Antonio Banderas was maandag 27 juni in Amsterdam voor de promotie van zijn nieuwe film ‘Puss ’n Boots’.

Antonio Banderas bezocht onze hoofdstad voor een bliksemsnel bezoek. Behalve Amsterdam doet hij nog verschillende andere Europese steden aan. Na een prijsuitreiking in de RAI vloog hij maandag meteen door naar Parijs.

 

Voor de nieuwe Dreamworks animatiefilm PUSS IN BOOTS heeft Banderas de stem van de stoere kat Puss ingesproken, de kat die we ook al kennen van de Shrek films. De Spaanse acteur poseerde maandag buiten bij de RAI in Amsterdam samen met actrice Anna Drijver die in de Nederlandse versie de stem van Kitty Softpaws zal verzorgen  (in de originele versie is dat de stem van Salma Hayek). 

Fotoverslag: Anneke Ruys

PUSS IN BOOTS / DE GELAARSDE KAT

Deze nieuwe animatiefilm van DreamWorks Animation (Kung Fu Panda, Madagascar) vertelt het hilarische en dappere verhaal van een van de meest geliefde karakters uit de Shrek reeks: Puss in Boots / De Gelaarsde Kat (Antonio Banderas). Samen met zijn vrienden, de ongelooflijk slimme Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de sluwe straatkat Kitty (Salma Hayek) beleeft  hij een spannend avontuur, wanneer hij de beroemde Gans, die gouden eieren legt, probeert te stelen.

Vanaf 7 december in de originele en Nederlands gesproken versie, ook in 3D!

www.pussinboots.nl.

http://degelaarsdekatnl.hyves.nl