Musicals

Audities Musical Grease

 

grease cd 1200x1200-3459174733

 

Inschrijven voor audities musical Grease vanaf vandaag mogelijk

 

Vanaf vandaag kunnen mensen zich inschrijven voor de audities van de nieuwe eigentijdse versie van de hitmusical Grease. Albert Verlinde Theater is in samenwerking met Senf Theaterproducties en Jaco Kaasschieter op zoek naar enthousiaste jonge performers die in de huid kunnen kruipen van jongvolwassenen. Meer dan ooit zal Grease een moderne, naar deze tijd geschreven productie worden. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.greasemusical.nl.

 

De musical Grease is vanaf februari 2023 te zien in de Nederlandse theaters. Volgende week zondag zijn Bettina Holwerda en Jim Bakkum nog een keer als Sandy en Danny te zien tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. Zij speelden in 2006 de hoofdrollen in deze iconische musical en werden in het echt ook verliefd op elkaar. De grote vraag is wie hen gaat opvolgen. 'Het is de derde keer dat ik deze musical produceer,' laat Albert Verlinde weten. 'Wat voor mij belangrijk is, is dat de musical met haar tijd meegaat. Net als dat we dat in 2006 en 2015 deden. Grease groeit mee en dat zal men zien qua regie, choreografie en in de casting. Daarom zoeken we een jonge enthousiaste diverse cast met de beste jonge dansers en zangers van Nederland. Qua dans en energie wordt het een musical van nu. Grease 3.0!'

 

De nieuwe eigentijdse versie van deze musical zal vanaf volgend jaar februari in de Nederlandse theaters te zien zijn. Na diverse try-outs staat Grease vrijwel de gehele maand maart in DeLaMar Amsterdam, waarna de voorstelling tot en met oktober in verschillende Nederlandse theaters staat. Nu de inschrijving voor de audities is gestart, verwachten de producenten halverwege september met de eerste audities te beginnen.

 

Het verhaal
Nadat Danny en Sandy een romantische zomerliefde hebben beleefd, komen ze elkaar weer tegen op highschool Rydell. Danny lijkt in niets op de lieve jongen die Sandy op vakantie heeft leren kennen. Op school is hij de stoerste jongen van school en uit angst om zijn imago te verliezen, jaagt hij zijn grote liefde bij hem weg. Beiden komen er echter achter dat door juist je kwetsbaar op te stellen, je de liefde van je leven terugvindt. Waar de buitenkant niets is in wat het lijkt...  @Royal Promotions BV

 

Aanmelden voor de audities kan vanaf nu, tot en met woensdag 31 augustus aanstaande, bij Verhaak Casting & Agency via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..