Musicals

Fotoserie: Amateur Musical Awards Gala

m AmateurMusicalAwards NieuweLuxor Rotterdam 18-11-2019k Gwendolyne-4520Voor de vijfde maal vond maandag 18 november het Landelijke Amateur Musical Awards Gala plaats. De beste amateurs van Nederland ontvingen in Nieuwe Luxor Rotterdam uit handen van bekende professionals deze felbegeerde prijs.

Een jubileum: 5 jaar geleden verbaasden 250 genomineerde musicalamateurs het publiek van DeLaMar Theater met hun passie en grote talent. Inmiddels is het gala uitgegroeid tot hét musicalfeest van het jaar. Het uitverkochte Nieuwe Luxor Theater was voor de tweede maal het thuis van die honderden amateurs die onder begeleiding van het Grand Circle Orchestra lieten zien waarom ze genomineerd zijn.

 

m AmateurMusicalAwards NieuweLuxor Rotterdam 18-11-2019k Gwendolyne-4604Dit jaar werden de awards uitgereikt door:

Albert Verlinde
Anouk van Nes
Ernst Daniël Smid
Irene Kuiper
Jacques D'Ancona (juryvoorzitter)
Johnny Kraaijkamp
Jorrit Ruijs
Lone van Roosendaal
Maurice Wijnen
Niek Roozen
Paul de Leeuw
Pia Douwes (Pia Douwes Special Talent Award)
Terence van der Loo
Wethouder Cultuur Rotterdam Saïd Kasmi
Yentl en De Boer

 

m AmateurMusicalAwards NieuweLuxor Rotterdam 18-11-2019k Gwendolyne-4538Tijdens het Black-Tie gala werden 15 awards uitgereikt. Het publiek zag eerst de genomineerden optreden, waarna de winnaar bekend werd gemaakt. De presentatie was voor de 5e maal in handen van Erik Brey.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage