Musicals

Kraamvisite cast Aida aan pasgeboren welpjes Aïda, Radames en Amneris

m Beekse-Bergen-Kraamvisite-Tijgertjes-Bianca-Dijck-3 1Woensdag 12 juni was een speciale dag voor cast van musical Aida Het was de eerste dag dat de naar hun karakters genoemde tijgerwelpjes Aïda, Radames en Amneris zich zouden lieten zien.

De drie jonge tijgertjes, die op 23 mei geboren zijn, zijn vernoemd naar de hoofdkarakters uit het openluchtconcert Aida in Concert.
Hoofdrolspelers April Darby (Aida), Willemijn Verkaik (Amneris) en Freek Bartels (Radames) zijn vereerd dat de babytijgers naar hen zijn vernoemd.
Deze gaat spelen vanaf 20 tot 30 juni 2019 op het festival terrein van Autotron in Rosmalen. Daar word intussen het podium gebouwd wat erg mooi gaat worden met de nijl, licht en de zon die ondergaat.


m Beekse-Bergen-Kraamvisite-Tijgertjes-Bianca-Dijck-6 1In de Beekse bergen kwam de pers bijeen om samen met de cast April Darby, Freek Bartels, Willemijn Verkaik de welpjes voor het eerst te zien. Het was erg spannend: zouden ze naar buiten komen of ....


m Beekse-Bergen-Kraamvisite-Tijgertjes-Bianca-Dijck-8 1Helaas hadden de jonge dieren nog geen zin om hun vertrouwde omgeving te verlaten en ze kwamen niet naarbuiten. Het had geregend dus ook raar allemaal voor ze, net zoals kinderen kunnen we dieren ook niet sturen. Jammer voor alle aanwezigen dus...
Voor de Beekse Bergen is het super het laatste nestje was 2008 en voor deze kersverse ouders is het ook hun eerste.


voor tickets en info zie  https://www.stage-entertainment.nl/shows/concert/aida-in-concert/Aida

 

Fotografie en tekst Bianca Dijck

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage