Musicals

Charley de komische musical in premiere in Oude Luxor Theater: Fotoserie

m Charley-premiere-bianca-dijck-2 1Na een serie theaterstukken komt Jon van Eerd's Pretpakhuis nu voor het eerst met een musical: het komische Charley. Deze beleefde zijn premiere op 9 december in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

m Charley-premiere-bianca-dijck-16 1Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op zijn bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West-End en Broadway-componist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was.

 

m Charley-premiere-bianca-dijck-20 1Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest! En met een sterrencast. Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater in deze komische musical die haar wereldpremière zal beleven op 9 december 2018 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

 

m Charley-premiere-bianca-dijck-6 1Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem ... pardon ... háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

 

m Charley-premiere-bianca-dijck-13 1Charley de musical zit vol met hilarische momenten. Wie de voorstelling bezoekt zal zeker een avond vol humor en schaterlach momenten beleven en genieten van veel leuke liedjes. Wij beloven u in ieder geval een avond buikpijn van het lachen. U zult het theater schaterend verlaten en de liedjes nog lang in uw hoofd meezingen. @Charley de Musical

 

http://www.charleydemusical.nl/

Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage