Musicals

Fotoserie: Boom Chicago's Bango!

Bango BoomChigaco 25Years Amsterdam 07-05-2018 Gwendolyne-1906Gisteravond was de première van Bango! de nieuwe improvisatie show van Boom Chicago die zijn 25ste verjaardag viert.

Ga er maar aan staan als Stand-Up Comedian uit America of Engeland in een vol gepakte zaal met Nederlanders.

Vanavond is de première van Bango! de nieuwe improvisatie show van Boom Chicago die zijn 25ste verjaardag viert.

Cene Hale, Karel Ebergen, Tamar Broadbent, Simon Lukacs en Rhys Collier zijn de sterren van vanavond die voor 2 uur fun en interactie zorgen. Alles komt voorbij van Trump tot Frans Bauer en Christina Aguilera.

 

Bango BoomChigaco 25Years Amsterdam 07-05-2018 Gwendolyne-1899Nederlandse woorden en gezegden worden vertaald zoals de Amerikaan zou denken dat dit zou betekenen.

Zo worden klompen haar-klemmen en "een kat uit de boom kijken" een ontploffende kat in een keuken kortom hilarisch.

Houd jij van stand-up comedian en wil jij je laten meesleuren in de wereld van America tot Brexit? Een lach en een traan? Muziek en muisstilte?

Dan is deze 2 uur durende show zeker wat voor jou.

 

De avond word met muziek begeleid door Sacha Hoedemaker en door diverse special guests, input vanuit de zaal en ook gasten die uit de zaal gehaald worden kan je er zeker van zijn dat geen avond het zelfde zal zijn. @Boom Chicago

 

Voor tickets en meer info

https://boomchicago.nl/events/bango/

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage