Musicals

Toms Magische Speelgoedwinkel vol winterse magie: Foto's

m perspresentatie-TMSW-ZZV-Bianca-Dijck-2-1Een superheldenmusical vol winterse magie. Dat is Toms Magische Speelgoedwinkel, waar jong en oud zich kan laten meeslepen in een avontuurlijke wereld. Gisteren was de perspremiere in Pand18 te Den Bosch.

In een prachtige,  kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercu-les is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, tot-dat Hercules' aartsvijand Hades met kerst verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen.

m perspresentatie-TMSW-ZZV-Bianca-Dijck-3-1Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn 'thuis' te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud is I&L Entertainment terug met een avontuurlijke voorstelling vol magie en humor. Een theaterbelevenis voor de hele familie.

 

Kijk hier voor de speeldata: http://www.il-entertainment.nl/toms-magische-speelgoedwinkel.html

 

Nog een perspresentatie

Na Toms Magische Speelgoedwinkel was er nog een perspresentatie: Zomer Zonder Vrouw In Grouw. Leon van Uden vertelde eerst over het ontstaan van I&L entertainment. Hoe passievol en met mooie producties, gaan ze nu dit seizoen weer met twee mooie aan de slag.
Cast en Crew stelde zich voor aan de pers. Ook werden er een aantal liedjes gezongen en een scene gespeeld. Wat een leuke groep mensen bij elkaar.

 

De officiele premiere van Zomer zonder Vrouw is op 24 febr 2018.

 

Fotografie: Bianca Dijck

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage