Musicals

Première Tina de musical in Zaantheater: Foto's

m PA222147Op zondag 22 oktober vond in het ZAANTHEATER te Zaandam de landelijke première plaats van TINA DE MUSICAL met in de hoofdrollen o.a. Annick Boer en Alexandra Alphenaar.

Artiestentweeling en vloggers Mylène & Rosanne spelen ook allebei een rol in de nieuwe Nederlandse familievoorstelling Tina de musical.

Dave Dekker (The Voice Kids, kleine Ciske in Ciske de Rat de musical, De Wereld Draait Door, All you need is love, RTL Live, Mooi weer De Leeuw en het Musical Awards Gala) zal Ridder van Kooten, tijdens de tour van Tina de musical, een aantal keer vervangen en de rol van knappe koerier Bobby spelen.

m PA222164Het verhaal
Tina, Puck en Fabio maken wekelijks in Tina heel veel avonturen mee tijdens het maken van de nieuwste Tina en dankzij hen wordt het blad altijd weer goed gevuld. Maar wat moet Tina als ze stiekem verliefd wordt op de knappe koerier Bobby en haar ouders veel te druk zijn om haar te helpen? Gelukkig heeft oma heel veel ervaring in de liefde en komt ze speciaal uit Ibiza om Tina te helpen.

Tina de musical, met o.a. Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten en Mylène & Rosanne, gaat op zondag 22 oktober 2017 in première in Zaandam en is daarna tot en met 1 april 2018 ruim 100 keer te zien in heel Nederland.

m PA222161Voor meer informatie en de speellijst: www.tina-musical.nl

 

Fotografie: Patricia Benjamins

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage