Musicals

Officiële première Nurlaila Karim in musical sensatie 'The Bodyguard': Foto's

m TheBodyguard 1Jaar Beatrixtheater Utrecht 14092016 Gwendolyne-9421Op woensdag 14 september, beleefde Nurlaila Karim haar officiële première in de musicalsensatie van 2016, 'The Bodyguard'. De hitshow speelt ook aankomend seizoen exclusief in het Beatrix Theater Utrecht.

Afgelopen periode was Nurlaila al regelmatig te zien in de rol van Nicki Marron, voorheen gespeeld door Carolina Dijkhuizen. Vanaf 13 september neemt ze de rol definitief volledig over. Voor Nurlaila is het toch weer een beetje ‘thuis’ komen in het Beatrix theater in Utrecht. In 2006 stond ze meer dan een jaar met de hit musical ‘The Wiz’ in het Beatrix theater waarin ze de hoofdrol van ‘Dorothy’ vertolkte. Producent Albert Verlinde: “Bij de sterrencast van The Bodyguard voegt zich weer een zeer ervaren musicalster. Ik ben ontzettend blij dat Nurlaila, een bewezen artieste van topniveau, The Bodyguard komt versterken”.

m TheBodyguard 1Jaar Beatrixtheater Utrecht 14092016 Gwendolyne-9432Nurlaila zingt in haar rol als Nicki Marron, de zus van de bekende ster Rachel Marron (Romy Monteiro/April Darby), echte Whitney Houston klassiekers als ‘Run To You’, ‘Saving All My Love For You’ en ‘All At Once’. ‘Na vorig jaar ruim een jaar met m’n eigen show getoerd te hebben vind ik het waanzinnig om met de geweldige cast van The Bodyguard te gaan spelen en het stokje over te nemen van Carolina!’, aldus Nurlaila. 

m TheBodyguard 1Jaar Beatrixtheater Utrecht 14092016 Gwendolyne-9349The Bodyguard

Na de zeer succesvolle première op 27 september 2015 kan de The Bodyguard wel de grote musicalsensatie van 2015/2016 genoemd worden. ‘Feel the heat’ en geniet van de wereldhits van Whitney Houston, zoals: ‘I Will Always Love You’ en I Wanna Dance With Somebody’, in de Engelstalige versie. Alleen te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. www.thebodyguard.nl

m TheBodyguard 1Jaar Beatrixtheater Utrecht 14092016 Gwendolyne-9395Verhaal The Bodyguard
Frank Farmer voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superstar Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?.

 

Verslag

Vanavond is het feest want The Bodyguard staat 1 jaar in het Beatrix theater te Utrecht. Volgens producent Albert Verlinde is het een unicum dat een musical het tweede seizoen in gaat in dit theater. Persoonlijk vind ik dat ook niet heel vreemd, want dit is een musical die heel toegankelijk is voor iedereen. Zelfs wanneer je niet veel zou hebben met de nummers van Whitney Houston kun je toch optimaal genieten van deze musical. Hier wordt heel erg goed gezongen en het sluit allemaal perfect aan op het verhaal.

Vanavond is het dus dubbel feest in het Beatrix Theater want Nurlaila Karim staat voor het eerst op de planken als de zus van Rachel Marron (Romy Monteiro) welke eerst vertolkt werd door Carolina Dijkhuizen. Daar was niets van te merken, zoals zij zich over het toneel beweegt. Alleen het publiek applaudisseert regelmatig een stuk langer dan normaal wat bij Nurlaila een brede lach op het gezicht geeft. Zij geniet zeker met volle teugen van haar nieuwe rol.

 

Foto's en verslag: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage