Musicals

Musicals

Audities Musical Grease

 

grease cd 1200x1200-3459174733

 

Inschrijven voor audities musical Grease vanaf vandaag mogelijk

 

Vanaf vandaag kunnen mensen zich inschrijven voor de audities van de nieuwe eigentijdse versie van de hitmusical Grease. Albert Verlinde Theater is in samenwerking met Senf Theaterproducties en Jaco Kaasschieter op zoek naar enthousiaste jonge performers die in de huid kunnen kruipen van jongvolwassenen. Meer dan ooit zal Grease een moderne, naar deze tijd geschreven productie worden. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.greasemusical.nl.

 

De musical Grease is vanaf februari 2023 te zien in de Nederlandse theaters. Volgende week zondag zijn Bettina Holwerda en Jim Bakkum nog een keer als Sandy en Danny te zien tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. Zij speelden in 2006 de hoofdrollen in deze iconische musical en werden in het echt ook verliefd op elkaar. De grote vraag is wie hen gaat opvolgen. 'Het is de derde keer dat ik deze musical produceer,' laat Albert Verlinde weten. 'Wat voor mij belangrijk is, is dat de musical met haar tijd meegaat. Net als dat we dat in 2006 en 2015 deden. Grease groeit mee en dat zal men zien qua regie, choreografie en in de casting. Daarom zoeken we een jonge enthousiaste diverse cast met de beste jonge dansers en zangers van Nederland. Qua dans en energie wordt het een musical van nu. Grease 3.0!'

 

De nieuwe eigentijdse versie van deze musical zal vanaf volgend jaar februari in de Nederlandse theaters te zien zijn. Na diverse try-outs staat Grease vrijwel de gehele maand maart in DeLaMar Amsterdam, waarna de voorstelling tot en met oktober in verschillende Nederlandse theaters staat. Nu de inschrijving voor de audities is gestart, verwachten de producenten halverwege september met de eerste audities te beginnen.

 

Het verhaal
Nadat Danny en Sandy een romantische zomerliefde hebben beleefd, komen ze elkaar weer tegen op highschool Rydell. Danny lijkt in niets op de lieve jongen die Sandy op vakantie heeft leren kennen. Op school is hij de stoerste jongen van school en uit angst om zijn imago te verliezen, jaagt hij zijn grote liefde bij hem weg. Beiden komen er echter achter dat door juist je kwetsbaar op te stellen, je de liefde van je leven terugvindt. Waar de buitenkant niets is in wat het lijkt...  @Royal Promotions BV

 

Aanmelden voor de audities kan vanaf nu, tot en met woensdag 31 augustus aanstaande, bij Verhaak Casting & Agency via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Stormloop op online audities ‘De Tocht’

de tocht

Aan de oproep voor de audities van spektakelmusical De Tocht is volop gehoor gegeven. Tot nu toe hebben meer dan 400 acteurs en actrices zich aangemeld, waarvan 110 voor de hoofdrollen.

Lees meer: Stormloop op online audities ‘De Tocht’

Volendam de Musical integraal op Youtube

Volendam-de-Musical

Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen kondigen aan dat Volendam de Musical komende week online komt op het YouTube-kanaal van De Graaf en Cornelissen Entertainment.

Lees meer: Volendam de Musical integraal op Youtube

Fotoserie: Amateur Musical Awards Gala

m AmateurMusicalAwards NieuweLuxor Rotterdam 18-11-2019k Gwendolyne-4520Voor de vijfde maal vond maandag 18 november het Landelijke Amateur Musical Awards Gala plaats. De beste amateurs van Nederland ontvingen in Nieuwe Luxor Rotterdam uit handen van bekende professionals deze felbegeerde prijs.

Lees meer: Fotoserie: Amateur Musical Awards Gala

Nieuwe sprookjesmusical 'De Prinses en de Toverspiegel' in Antwerpen in première

m DE-PRINSES-EN-DE-TOVERSPIEGEL-BIANCA-DIJCK-4 1Op 27 oktober ging in de Stadsschouwburg van Antwerpen de nieuwe sprookjesmusical 'De Prinses en de Toverspiegel' in première.

De hoofdrol f is voor familie-acteur Yanni Bourguignon en een onherkenbare Gene Thomas als tovenaar.

Lees meer: Nieuwe sprookjesmusical 'De Prinses en de Toverspiegel' in Antwerpen in première