Women

Anna Nooshin opent grootste interactieve Instagram museum van Europa

anna nooshin2Op 3 juli opent Anna Nooshin de deuren van haar eigen compleet nieuwe Instagram museum: The Upside Down Amsterdam.

Na anderhalf jaar brainstormen, plannen en zoeken naar de perfecte locatie, is in samenwerking met ondernemer Hans Plesman deze droom verwezenlijkt en kunnen bezoekers zich laten onderdompelen in een compleet nieuwe museum ervaring.


anna nooshin2Met maar liefst 1500m2 en 25 rooms en decors mag The Upside Down Amsterdam zich het grootste Instagram museum van Europa noemen. Direct bij de ingang verlies je het gevoel van onder en boven in een draaiende vortex, waarna je in levensgrote en bewegende RGB projecties stapt. Je staat op je kop in de Royal Room, ervaart het leven onder zeeniveau in de Infinity Room, waarna je de Chocolate Shower betreedt in Candyland. Een bezoek duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en neemt je mee op avontuur naar een andere wereld.

 

The Upside Down Amsterdam is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00. De prijs van een ticket is € 24,95 en kan via www.the-upsidedown.com worden aangeschaft voor gereserveerde tijdstippen. Naast de experience, heeft The Upside Down Amsterdam ook een eigen lunchcafé en een shop, die ook zonder ticket te bezoeken zijn. The Upside Down Amsterdam is te vinden op Europaboulevard 5, te Amsterdam, recht tegenover de RAI en de halte Europaplein van de Noord/Zuidlijn en op loopafstand van station Amsterdam RAI. @The Media Nanny