Women

ID&T met ultieme chill out van deze zomer

TijdloosEen wonderlijke vakantie in eigen land vol kunst-, body & mind- en outdoor activiteiten op 1,5 meter afstand? ID&T verrast deze zomer met een gloednieuw concept.

De organisatie tovert het Ermerstrand in Erm (Drenthe) om tot een inspirerend paradijs, waar families en vrienden onvoorwaardelijk van het leven kunnen genieten. 

In de periode van 10 juli tot 17 augustus kunnen campingliefhebbers van alle leeftijden hun drukke agenda’s achter zich laten op de intieme camping genaamd Tijdloos. De organisatie tovert het Ermerstrand in Erm (Drenthe) om tot een inspirerend paradijs, waar families en vrienden onvoorwaardelijk van het leven kunnen genieten.

Tijdloos Ermerstrand lucht 1

Het prachtige Ermerstrand bleek meteen de ideale plek voor dit intieme concept. Tussen grasvelden, bossen, een meer en twee eilanden krijgen de campinggasten de kans om te leven in het nu. Ruim een maand lang wordt er op 20 hectare grond een uitgebreid programma aan activiteiten voor body, mind en soul georganiseerd. Je kunt genieten van workshops en theater, intieme pop-up concerten en lezingen of tot rust komen met yoga, meditatie en sjamanistische ceremonies.

Voor actieve bezoekers is er een divers sportief programma met waterskiën, zwemmen, suppen en veel meer. Ook voor de kinderen is er veel te beleven tijdens creatieve-en natuurworkshops, speurtochten en in de speeltuinen.

 

Tijdloos tipi

Gasten kunnen kiezen tussen verschillende glamping accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien, maar hebben ook de mogelijkheid om een eigen tent mee te nemen. In deze intieme setting gelden uiteraard alle richtlijnen van het RIVM en de verordeningen van de veiligheidsregio's. Op zowel de camping als tijdens de activiteiten wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

Overnachtingen voor camping Tijdloos kunnen vanaf nu geboekt worden via www.wij-zijn-tijdloos.nl. Doordeweeks heb je al een plekje voor €29,- per nacht per persoon en in het weekend voor €39,- per nacht per persoon (kinderen tot 12 jaar tegen gereduceerd tarief, voor meer info zie de website). @ID & T @The Media Nanny