Women

24Kitchen introduceert eerste anti-gourmet geur spray

m 24 Kitchen Gourmet Met Jet Persfoto9137Uit onderzoek onder 24Kitchen fans blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagden gourmet tijdens de feestdagen. De grootste ergernis onder gourmettend Nederland is echter de geur die het gourmetten veroorzaakt in huis.

m 24Kitchen sprayNederlanders die niet gourmetten, geven aan dat de geur in huis hier de belangrijkste reden voor is.

24Kitchen helpt en inspireert kijkers bij het koken! Om de thuiskoks dit ongenoegen te ontnemen introduceert 24Kitchen de eerste Anti-Gourmetgeur Spray ooit voor de feestdagen. Om te inspireren start op 9 december de Gourmet Specials om 17.00 uur waar we de Nederlanders laten zien hoe je kunt verrassen met bijzondere gerechten op de bakplaat en in het gourmetpannetje!

 

m Selfie gezin 1Als er gegourmet wordt, doen 30% van de respondenten dit traditioneel: veel vlees en sausjes. Maar de meeste Nederlanders gourmetten het liefst met een rijke variatie van vlees, vis en groente. Culinair wordt het niet heel vaak en enkel vegetarisch gourmetten (2%) wordt nog bijna niet gedaan.

Over ergernissen zijn de respondenten erg gelijkgestemd. 23% vindt het storend dat het gourmetstel zoveel ruimte inneemt op tafel. Hierdoor blijft er weinig ruimte over voor servies, bakjes en aankleding. Ook het snoer over de tafel is een stoorzender voor een kwart van de ondervraagden.

Maar met stip op één is de allergrootste ergernis tijdens het gourmetten, dat het huis er soms dagen van gaat stinken (62%).

 

m 24 Kitchen Gourmet Met Jet Persfoto9181

24Kitchen Anti-Gourmetgeur Spray

Vanaf nu maak je korte (gour)metten met de geur in huis na het gourmetten. De exclusief voor 24Kitchen eerste ooit ontwikkelde Anti-Gourmetgeur Spray, is een speciale after dinner aroma, ontwikkeld voor de feestdagen. De geur bestaat uit een mix van een topnoot van tijm, kruidnagel, een vleugje zwarte thee en een basis van vanille en amandelen. Tijm heeft de goede eigenschap om de lucht te kunnen zuiveren. Kruidnagel zorgt voor een huiselijk, warm gevoel en de basis van vanille en amandel geven een mooie zachte afronding, die de overgang naar een dessert goed kunnen inleiden. Samen zorgt dit voor een prettige geur in huis, die de nare bakgeuren doet verdwijnen. Bekijk hier meer informatie over de spray.

 

De Gourmet Specials
Vanaf 9 december zendt 24Kitchen een gloednieuw programma uit – De 24Kitchen Gourmet Specials. Hierin gaat Jet van Nieuwkerk in 4 afleveringen bij Nederlandse gezinnen langs om te zien hoe zij gourmetten en neemt zij een inspirerende gourmet special mee die ze samen met het gezin gaat maken. In De Gourmet Specials brengt Jet van Nieuwkerk inspiratie bij echte 24Kitchen fans die weleens wat anders willen.
De Gourmet Specials zijn elke dag vanaf 9 december om 17.00 uur te zien op 24Kitchen (kanaal 24) en op ad.nl/gourmetten.

@24Kitchen foto's en tekst