Women

Helden in de keuken – hilarische kookvideo’s met BN’ers in de hoofdrol

ronnieIs Warung Ronnie het nieuwe restaurant van Tonny Vilhena en Ronnie Flex? Hoe lang kan Douwe Bob hooghouden met Shanice van de Sanden? Wie van StukTV wordt Monica's keukenprinsje?

Helden in de keuken is een spaar/kookboek van Jumbo waarin 25(!) bekende Nederlanders zelf hun eigen favoriete gerecht maken en uitleggen. Van deze kooksessies zijn hilarische korte video's gemaakt. Check hier de compilatie video! https://www.youtube.com/watch?v=SHEtRou7reo

 

m kook Douwe Bob 1Leer professioneel snijden, de welbekende klauw-techniek, van niemand minder dan Douwe Bob. Maak Surinaamse bami samen met Ronnie Flex en Feyenoorder Tonny Vilhena (en krijg meteen de gouden tip om een skibril te dragen tijdens het snijden van ui). Bak appel-kaneel pannenkoeken met vloggers Dylan Haegens en OnneDi. Of rol een healthy hummus wrap samen met zangeres Teske en PSV'er Steven Bergwijn.

 

Deze BN'ers werkten mee:

 

Dylan Haegens

Shanice van Sanden

Kjeld Nuis

Teske

Dylan Groenewegen

Royalistiq

Onnedi

Meisje Djamila

Marlou van Rhijn

Mascha @ Beautygloss

Churandy Martina

Estavana Polman

Jill SchirnHofer

Sven Kramer

Douwe Bob

Ronnie Flex

Carlijn Achtereekte

Max Verstappen

Monica Geuze

Jeffrey Herlings

Tonny Vilhena

StukTV

Danielle van de Donk

Steven Kruijswijk

Steven Bergwijn

 

m kook Monica Geuze  StukTVHelden in de keuken

"Eten we vandaag het recept van Max of dat van Dylan?" Dit soort vragen worden vanaf vandaag gesteld binnen gezinnen in heel Nederland. Jumbo lanceert namelijk 'Helden in de Keuken'. Een kinderkookboek met de favoriete recepten van 25 helden uit de wereld van muziek, vloggers, bloggers en sport. Met 'Helden in de Keuken', dat onderdeel uitmaakt van een spaaractie met stickers van jeugdhelden, helpt Jumbo antwoord te geven op de dagelijkse terugkerende vraag 'wat eten we' en leren kinderen spelenderwijs koken. Met de recepten en tips van de helden kunnen ze zo aan de slag en zetten ze met een beetje hulp van hun ouders een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. Jumbo vindt het belangrijk dat iedereen zich wat bewuster wordt van eten én vooral plezier ervaart tijdens het koken.

 

Ga voor meer informatie naar: www.jumbo.com/heldenindekeuken.