Women

Den Haag in uitbundige kerstsferen: Foto's

m 1K6A0567Ook in hofstad Den Haag voel je je helemaal in de kerstsferen. Om te beginnen met de Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland.

m 1K6A0609Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december 2017 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Op het Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur (op 24 december tot 18:00 uur) slenteren langs bijna honderd kerstkraampjes, smullen van winterse lekkernijen, genieten van gratis optredens en natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen. Kortom: voor de mooiste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!

 

m 1K6A0598De Royal Christmas Fair biedt op het Lange Voorhout tientallen kerstkraampjes vol glühwein, winterse vachten, flammkuchen, sfeerverlichting, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar. Tijdens het shoppen hangen bovendien de heerlijkste geuren in de lucht, want er zijn ook volop winterse lekkernijen als glühwein, bratwurst, flammkuchen, poffertjes en appelbeignets verkrijgbaar.

 

m 1K6A0616In het centrum kun je je ook vergapen aan de mooiste kerstetalages met het thema van dit jaar: 'STARS'. In de periode 8 t/m 20 december kon winkelend publiek maar liefst 89 deelnemende etalages in de Binnenstad beoordelen, verspreid over 8 winkelgebieden. Op 21 december maakte de jury op de sfeervolle Royal Christmas Fair, de winnaars bekend. De etalages zijn nog tot en met 25 december te bewonderen.

In de categorie Warenhuizen & Ketens koos de vakjury De Bijenkorf (gebied: Grote Marktstraat) als winnaar.

 

m 1K6A0601 2De jury oordeelde:
"De etalages waren interactief " "Schitterende etalages van hoge kwaliteit"
"Zeer creatief" "Internationale allure"
"Je hebt er de totaal beleving"

@Denhaag.com

Foto's: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage