Women

Rachel Hunter’s Tour of Beauty: The Collection

Brazil 1TV-zender Fine Living, de zender met lifestyle goeroes, innovatieve ontwerpers, mode-experts en chef-koks van over de hele wereld, die leuke, frisse ideeën voor ieder aspect van het leven bieden, presenteert op donderdag 5 januari de nieuwe serie Rachel Hunter’s Tour of Beauty: The Collection.

Het Nieuw-Zeelandse supermodel en actrice reist de wereld over op zoek naar de definitie van schoonheid en hoe deze verschilt in verschillende culturen. Van natuurlijke wonderen tot spa-behandelingen en plastische chirurgie, Rachel verkent ieder aspect om schoonheid te bereiken.

Mexico 5Voor Rachel Hunter, het Nieuw-Zeelandse supermodel, actrice en moeder van twee kinderen, is er goed uitzien van essentieel belang. In januari gaan we met haar mee op haar Tour of Beauty, waarin ze haar ontdekkingen en tips van over de hele wereld met ons deelt. Van natuurlijke wonderen, zoals noten, zaden, olie en honing, tot de voordelen voor de gezondheid van een kopje thee; we komen erachter hoe we door ons goed te voelen er ook goed uit kunnen zien.

Kijk hoe Rachel de gezichtsveranderende gezichtsbehandelingen in Azië verkent, de spa-behandelingen in de Arabische woestijn ontdekt en de gecompliceerde wereld van de plastische chirurgie onderzoekt. Hoe uiten verschillende culturen schoonheid en hoe verschillen de opvattingen over schoonheid in de wereld? Zit het antwoord op schoonheid daadwerkelijk van binnen?

Rachel Hunter’s Tour of Beauty: The Collection start 5 januari om 21:00 uur, alleen op Fine Living.