Women

Masters of LXRY groots geopend in de Amsterdam RAI : Foto's

m Masters of LXRY  8 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -59De Miljonairsbeurs is omgedoopt tot Masters of LUXRY.  Deze grootste premium lifestylebeurs van Europa ging van start In de Amsterdam RAI.

Daar vonden ruim vijftien Europese lanceringen plaats. Zoals de introductie van de nieuwe Riva Mare, het bijzondere 17-eeuwse schilderij ‘weidelandschap met koeien’ van Albert Cuyp, de nieuwe BMW5 serie, de Discovery van Land Rover, de Lexus LC500h, de DJ-vleugel van Pianometropool en het duurste bed ter wereld; de Hästens Vividus ter waarde van €119.000,-.

m Masters of LXRY  8 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -50De avond werd bezocht door meer dan 7.000 (inter) nationale VIP gasten, captains of industry en bekende Nederlanders. Het veelzijdige aanbod van de exposanten dit jaar is uniek in Europa en daarmee is Masters of LXRY het enige Europese podium waar een compleet beeld wordt gegeven van de trends en noviteiten van de wereldwijde luxemarkt. De avond werd op ceremoniële wijze geopend door Moving Shadows uit Duitsland, O’G3NE Daarnaast werd het nieuwe LXRY Magazine gelanceerd door gast-hoofdredacteur Winston Gerschtanowitz.

m Masters of LXRY  8 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -44De editie bevat een ‘opwindende’ fotoserie van internationale topfotograaf Rahi Rezvani en geeft een unieke inkijk in zijn leven en relatie met tv-personality Renate Verbaan. De Masters of LXRY duurt nog tot en met maandag 12 december aanstaande. De organisatie verwacht in totaal 50.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor het volledige programma en ticketverkoop zie www.lxry.nl.

m Masters of LXRY  8 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -56Opvallend dit jaar is het aantal deelnemende automerken en organisator Yves Gijrath ziet ook een terugkeer van de boten. Wat verder duidelijk is terug te zien op de beurs, is de opkomst van de huizenmarkt. Gassan Diamonds heeft traditiegetrouw de grootste stand. De diamantair begon ooit met 36 vierkante meter en heeft dit jaar maar liefst 1150 vierkante meter tot zijn beschikking.

 

m Masters of LXRY  8 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -13JUBILEUMEDITIE MASTERS OF LXRY
De oppervlakte van de eerste editie in 2002, bedroeg 4.500m2 met circa 60 deelnemende exposanten en merken. In de jaren die volgden is Masters of LXRY uitgegroeid tot de grootste luxebeurs van Europa met dit jaar een beursoppervlakte van 35.000 m2. Internationaal toonaangevende merken en nieuwe talenten kiezen Masters of LXRY dan ook als podium om hun primeurs aan het grote publiek te presenteren.’ 

 

Tekst en fotografie: Freddie de Roeck Partyenconcert.com

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage