Women

Vorstelijk winkelen in Den Haag

kroontink2016Wil je deze weken echt een winterstad bezoeken dan is Den Haag favoriet. TINK Amazing Shop Windows The Hague start vanaf donderdag 8 december a.s. en laat de etalages van de winkels in de binnenstad weer glinsteren en fonkelen.

Maar niet alleen de etalages zijn de moeite van een bezoek waard. Een bijzondere tentoonstelling in het Mauritshuis en een schitterende kerstmarkt en nog veel meer andere leuke activiteiten zijn er in de hofstad te beleven. En allemaal onder één noemer ‘Have a Royal Winter’.

 

tink2016-den-haag-3

TINK Amazing Shop Windows The Hague, het evenement waarbij ondernemers strijden om de eerste prijs voor de mooiste winteretalage, voert de bezoeker langs 75 schitterende etalages, dwars door de historische binnenstad. Dit jaar is het thema ‘A Royal Winter’, geïnspireerd op de tentoonstelling in het Mauritshuis “Hollanders in huis: Vermeer en tijdgenoten uit de Britse Royal Collection”. Maar dat is niet het enige ‘royal’ evenement in de Haagse Binnenstad. De ‘Royal Christmas Fair’ (15 tot en met 23 december) mag met haar mooie programma en deelnemers ook zeker deze titel dragen.

tink2016-den-haag-4aWandel, stem en win

TINK Amazing Shop Windows The Hague betovert de winkels in de binnenstad en zorgt voor heel veel kijkplezier. Trouwens, mooiste etalage word je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. De 75 ondernemers lonken daarom ook naar de gunst van de bezoeker. Als bezoeker kun je stemmen op je favoriete etalage. Stemmen doe je door de route te lopen langs alle etalages, het stemformulier in te vullen en in te leveren bij één van de TINKstations. Dit zijn gezellige lunchrooms of cafés waar je kan bij’Tinken’ na je wandeling en kan genieten van een heerlijke aanbieding. Met je stem maak je kans op 150 euro shoptegoed. Stemmen kan tot 20 december. Stemformulieren kan men downloaden op www.tinkthehague.com en zijn ook verkrijgbaar bij de deelnemende winkels of VVV. Online stemmen kan ook. 21 december worden de winnaars van TINK Amazing Shop Windows bekend gemaakt. De etalages zijn tot 25 december te zien.

Royaal winkelen
Wil je van al dit moois genieten, de sfeer proeven en cultuur snuiven, dan is winkelen met ruime openingstijden fijn. De hele maand december zijn de winkels in de Haagse Binnenstad geopend tot 20.00 uur.

www.tinkdenhaag.nl