Kids

Nieuwe K3 film heet Dans van de Farao

k3 film2Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: K3 - Dans van de Farao.

De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start, waarbij door enkele creatieve aanpassingen alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. K3 - Dans van de Farao verschijnt eind dit jaar in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. Hun vorige film, genaamd K3 Love Cruise, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

 

Hanne: "Ik ben bijzonder blij dat er opnieuw een film komt! Aan de opnames van K3 Love Cruise hebben we alle drie heel mooie herinneringen."

Klaasje: "We kunnen niet wachten om eraan te beginnen. Het belooft ook deze keer heel spannend te worden en een beetje mysterieus zelfs..."

Marthe: "Met de opnames van deze nieuwe film belooft het een drukke zomer te worden, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in!"

 

De regie is in handen van Dennis Bots die eerder ook al tekende voor de succesvolle serie Het Huis Anubis en enkele K3 clips. @Royal Promotions @Studio 100