Kids

Bijzondere nieuwe Clip voor K3

k3 fotoOp 20 december lanceerde Studio 100 de nieuwe clip bij het nummer Jij bent mooi. Een bijzondere clip voor K3, omdat deze is opgenomen samen met 40 pleegkinderen en ouders.

Het nummer staat op het nieuwe album Dromen. Deze nieuwe clip is onderdeel van de samenwerking tussen Pleegzorg & Studio 100. Onder de noemer Studio100steboven wil Studio 100 helpen om pleegzorg in de kijker te zetten, en zo ook de zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen in Nederland een steuntje in de rug geven, want die zijn erg nodig.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AU-h1aq0cQA&feature=youtu.be

 

K3 legt uit waarom dit nummer een pleegzorgnummer wordt. Hanne: "Pleegkinderen groeien op in een ander gezin en voelen zich daardoor soms een beetje anders dan andere kinderen." Marthe: "Met dit nummer 'Jij bent mooi' willen we laten weten dat dat helemaal niet hoeft en dat elk kind er mag zijn. Een boodschap die versterkt wordt omdat zowel ouders als pleegouders van pleegkinderen meedansen in de clip." Klaasje: "Allemaal willen ze vertellen dat ze hun (pleeg)kind gewoon héél graag zien!"

 

k3 showNieuwe K3 show Dromen in verkoop!
Niet alleen een nieuw album, nieuwe clip, maar ook een nieuwe K3 show voor Hanne, Marthe en Klaasje. Aankomende zomer en het hele najaar zijn de dames te zien met de nieuwe K3 show Dromen. Nieuwe nummers, oude hits en natuurlijk heel veel dansen. De show is te zien in verschillende steden in Nederland. De show gaat aankomende zomer in première in het World Forum Theater in Den Haag. @Studio 100 tekst en foto's