Kids

Fotoserie: Verjaardagsshow 20 jaar K3 in première in Den Haag

m 3A4A6440De verjaardagsshow20 jaar K3 is afgelopen weekend in het World Forum Theater in Den Haag in première gegaan.

De show die helemaal in het teken staat van 20 jaar K3 muziek. Hanne, Marthe en Klaasje zingen hit na hit in nieuwe hedendaagse medleys. Dit afgewisseld met bruisende dancebreaks, grote ledwalls en een echte Rainbow Mobiel maken deze show een echt totaalspektakel.

 

m 584A6311Met bekende nummers als Tele-Romeo, Kusjesdag, Alle Kleuren, 10.000 luchtballonnen, Hippie Shake, Pina ColadaenMamaSé! en heel veel andere liedjes, is deze show niet alleen leuk voor de huidige, maar zeker ook de vroegere K3 fans!

 

m 584A6239100.000 tickets

Dat K3 nog altijd ontzettend populair is blijkt wel uit de cijfers. Voor de 20 jaar K3 show zijn op dit moment al 100.000 tickets verkocht en de tour in Nederland is pas net begonnen. De show heeft begin dit jaar al in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs gestaan en zal de komende maanden in verschillende steden in heel Nederland te zien zijn.

 

m 584A626520 jaar K3 muziek

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Nederland: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderharten doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus! De show zal o.a. nog te zien zijn in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Rotterdam. @Studio 100

 

Fotografie: Anneke Ruys

 

Klik hier voor kaarten en meer informatie over de shows.

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage