Kids

The Voice Kids-winnaar Silver Metz maakt line-up Nickelodeon Familie Festival compleet

SilverNog maar twaalf dagen op de teller en dan viert Nickelodeon de tweede editie van het Nickelodeon Familie Festival. Ook zanger Silver Metz, bekend van The Voice Kids en zijn optreden op de middenstip van de Johan Cruijff Arena is toegevoegd aan het programma.

Deze rasartiest opent het festival op de mainstage en zet de toon voor de dag dus direct met zijn enorme talent. Silver sluit in de programmering aan bij Nederlandse topartiesten, zoals Ronnie Flex & Deuxperience, MAAN, Roxeanne Hazes, Broederliefde, STUK en Kalvijn. Het Nickelodeon Familie Festival vindt plaats op zondag 25 augustus aan het Almeerderstrand in Almere.

 

m 3A4A1565De elfjarige Silver kan gerust een mega-talent genoemd worden. De jonge zanger won het achtste seizoen van The Voice Kids. Al na zijn eerste auditie, was hij de gedoodverfde winnaar. Alle Voice-coaches prezen hem meerdere malen om zijn talent. Het mag dan ook geen verrassing heten dat Silver de winst van het programma heeft gepakt!

 

Om zijn droom uit te laten komen stelde coach en Comedy Central 'Roastee' Ali B een Twitter-actie op "#silveropdemiddenstip", zodat de jonge zanger op de middenstip van de Johan Cruijff Arena zijn lijflied ten gehore kon brengen. Dit 'Jordaan-jochie' speelde een seizoen lang de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical samen met Danny de Munk. En hoewel het eigenlijk gewoon een collega is, ziet Silver Danny als zijn muzikale held.

 

Ook MAAN, Ronnie Flex & Deuxperience, Roxeanne Hazes, Kalvijn en STUK en vele anderen zullen spetterende live optredens verzorgen tijdens de tweede editie van het grootste familie festival van Nederland.

 

NICKELODEON FAMILIE FESTIVAL REPORT
Wil jij nagenieten van het festival? Dat kan! Op vrijdag 30 augustus om 18.15 uur zendt Nickelodeon een reportage van deze dag volg family fun uit. Hierin brengen presentatoren Britt en Wout een verslag, inclusief backstage beelden, van de volledige dag. @Nickelodeon tekst en foto's