Kids

Albumpresentatie K3 Love Cruise in SS Rotterdam: Foto's

3A4A0369bOp woensdag 15 november presenteerde K3 hun nieuwe album 'K3 Love Kruise'op de SS Rotterdam. Op dit album staan o.a. de zomerhit Pina Colada en hun nieuwste single Liefde is overal.

Het album bevat alle zeven nummers uit de film K3 Love Cruise, samen met vijf andere gloednieuwe liedjes.

Tijdens deze feestelijke middag werd door Gert Verhulst namens platenmaatschappij Pias het eerste exemplaar van het album uitgereikt aan Hanne, Marthe en Klaasje voor de verkoop van 100.000 exemplaren in de Benelux.

 

m 3A4A0371BDat was meteen een heel bijzonder moment want het album is in de voorverkoop al goud. en gaven de meiden een spetterend optreden met een liveband o.l.v. Miguel Wiels. De SS Rotterdam is het cruiseschip en tevens de locatie waar hun eerste film is opgenomen. Deze film is vanaf 13 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

 

m 3A4A0268Er waren veel kinderen aanwezig tijdens de cd presentatie. Zij genoten van de nieuwe K3-liedjes van 'K3 Love Cruise' maar ook oudere liedjes waar ook uitbundig op gedanst werd.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage