Kids

Telekids Familie Feest is uitbundig genieten voor iedereen: Foto's

m Telekids-FamilieFeest-Bianca-Dijck-49-1Het Telekids Familie Feest is voor families met kinderen vanaf 2 jaar. Speciaal voor het Telekids Familie Feest werd in Evenementenhal Gorinchem tijdens het Pinksterweekend za 3, zo 4 en ma 5 juni 2017 een concertzaal met een groot podium ingericht.

In totaal werden acht concerten gehouden: drie op zaterdag én zondag en twee op maandag. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kon je je vermaken op het Telekidsplein, waar ook diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise te vinden zijn.

m Telekids-FamilieFeest-Bianca-Dijck-1-1Afgelopen pinksterweekend presenteerden Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het eerste Telekids Familie Feest. Ruim 25.000 bezoekers, zowel klein als groot, genoten van het groots opgezette familieconcert met onder anderen Fien & Teun, de Sprookjesprinsessen, Ernst en Bobbie, Jul & Julia en Raak!. Naast het concert konden de gasten zich vóór en ná de show vermaken op het Telekidsplein met verschillende activiteiten en meet & greets.

 

m Telekids-FamilieFeest-Bianca-Dijck-8-1Ook het Boerderijplein stond volop in het teken van familiepret, met onder meer een ponyritje, de kinderboerderij en een bezoekje aan de televisieset van Fien & Teun. Het evenement werd op een spectaculaire wijze afgesloten met een Telekidsparade.Uiteraard kun je al jouw idolen uit de show hier in het echt ontmoeten tijdens de uitgebreide meet & greets ná afloop van de show.

 

m Telekids-FamilieFeest-Bianca-Dijck-19-1Het Telekids Familie Feest vond plaats in de Evenementenhal te Gorinchem tijdens het Pinksterweekend op za 3, zo 4 en ma 5 juni 2017.

 

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage