Kids

Telekids met Nationale Opblijfavond voor Kids tijdens Oud en Nieuw

telekidsOp oudejaarsavond helpt Wardo Wonder samen met zijn wonderkonijn Wally en de kok Alfonso alle kinderen in Nederland wakker te blijven tijdens oud en nieuw, zodat ook zij van het vuurwerk kunnen genieten.


RTL Telekids biedt als enige kinderzender een avondprogrammering speciaal voor kids. ‘De Nationale Opblijfavond’ wordt uitgezonden op het themakanaal RTL Telekids 24/7 bij onder andere KPN iTV, Telfort, XS4all, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Online.nl, CanalDigitaal en Caiway. Het kanaal wordt speciaal opengesteld voor klanten van deze distributeurs, zodat kijkers, ook als RTL Telekids 24/7 niet in hun pakket zit, gratis kunnen kijken.

Wardo, presentator en verwonderaar van de succesvolle RTL Telekids-serie ‘Wonder School’, heeft er zin in: “De Nationale Opblijfavond wordt dit jaar een magische avond, waarin geweldige gasten samen met Alfonso, Wally en mij terugblikken op de hoogtepunten uit 2016 en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Magie, gein en oliebollen zullen je wakker houden!”

Tientallen gasten komen langs in Wardo’s Wonder School. Zo worden Hou ’t Schoon-presentatrice Pauline van Luth en Galileo JR-presentator Sem Barendse op de proef gesteld in een oliebollentest, brengen Superkids-winnares Iris van Nuland en Voice Kids-winnares Esmee hun winnende liedje ten gehore, vertelt Pokémon Go-vlogger Ronald van Gameportaal over het ongekend populaire spel dat bijna iedereen in 2016 heeft gespeeld en dansen Ninthe, Delphine, Ymani en Luna hun hoogtepunt van 2016 na: zij stonden samen met Justin Bieber op het podium in Gelredome…

Maar daar blijft het niet bij: Maud Mulder vertelt over de musical Roodkapje waarmee ze in 2016 en 2017 door het land reist, Niels, YouTuber van Gierige Gasten houdt een slagroomgevecht en Ernst en Bobbie tellen met Wardo af naar het vuurwerk. De hilariteit en magie in de Wonder School wordt afgewisseld met de meest populaire tv-series van RTL Telekids: van Ernst en Bobbie en Brandweerman Sam tot de eigenwijze Tashi en de nieuwe Telekids-heldin Wissper.

‘De Nationale Opblijfavond’ wordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Just Productions. ‘De Nationale Opblijfavond’ biedt een programmering speciaal voor kinderen tussen 3 en 9 jaar.

• zaterdag 31 december 2016, op het digitale kanaal RTL Telekids 24/7
• gratis te zien bij KPN iTV, Telfort, XS4All, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Delta Zeeland en Online.nl
• bij Caiway is de Nationale Opblijfavond te zien via het etalagekanaal
• bij CanalDigitaal is de Nationale Opblijfavond te ontvangen via het basispakket door abonnees die hun interactieve box hebben aangesloten
• Ziggo zet RTL Telekids 24/7 (kanaal 312) open voor al haar televisie abonnees met een digitale ontvanger
Zaterdag 31 december, 19.00 uur, bij themakanaal RTL Telekids 24/7