Kids

Benefietconcert De Week van Muziekids 4 november 2016: Foto's

m BenefietAvond Muziekids Hilversum 04112016 Gwendolyne-1299Van maandag 31 oktober t/m vrijdag 4 november 2016 ging heel Hilversum voor de tweede keer aan de slag met een uniek muzikaal project. Dit om geld in te zamelen voor de stichting Muziekids.

De gehele week werden door scholen, bedrijven en horecaondernemers activiteiten georganiseerd en de week werd afgesloten met Muziekids in Concert. Het doel van de stichting is het ziekenhuisverblijf voor kinderen leuker en aangenamer te maken. Dit doet ze door het realiseren van De Muziekids Studio's, waarin muziek beleeft en gemaakt kan worden door de jonge patiƫntjes.

m BenefietAvond Muziekids Hilversum 04112016 Gwendolyne-1439Wat

Het evenement werd geheel georganiseerd door vrijwilligers en is volledig gesponsord, ook door artiesten. Een enorme lijst aan bekende artiesten die belangeloos hun medewerking hadden toegezegd om een spetterend concert neer te zetten zijn: Kenny B, Edsilla Rombley, Gers Pardoel, Fusebox, GRLBND, Charly Luske, Het Feestteam, Later als je Big Band en als kers op de taart, als afsluiter een surprise act.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage