LIFESTYLE

ShoppingNight 2018 Fête de la Mer’ in de Haagse binnenstad!

shoppingDe 12e editie van de ShoppingNight, het grootste winkelevenement van Nederland, staat volledig in het teken van Feest aan Zee; 'Fête de la Mer' met veel acties en entertainment in het centrum van Den Haag.

Op vrijdag 29 juni kleurt Binnenstad Den Haag volledig blauw, wit, rood en waan je je volledig in de sfeer van Franse badplaatsen.

Met dit jaar een record aantal deelnemers dan ooit is tijdens ShoppingNight. De Binnenstad is traditiegetrouw tot middernacht open en ondernemers organiseren zowel binnen als buiten, tal van leuke, gratis evenementen en activiteiten.

 

shopping 2De Binnenstad op zijn Frans

De ShoppingNight is naast een mooie gelegenheid om tot laat te kunnen winkelen ook een bijzondere avond uit in Binnenstad Den Haag. In de Grote Marktstraat – voor deze gelegenheid omgetoverd is tot 'Paris Plage' – kun je struinen over een echte Franse markt en genieten van optredens van het Internationale straattheatergezelschap Theater Tol die met hun imposante 'bike parade' de show zullen stelen. Nieuw dit jaar is de deelname van de Denneweg.

 

shopping3In en rondom deze straat – omgedoopt wordt tot Saint-Tropez- zullen diverse sfeervolle optredens verzorgd worden. Zoals live Franse chansons van de Haagse chansonband Tess et les Moutons of een rustieke 'bakfiets dj' met bakelieten plaatjes.

Aan bijzondere aankleding zal het in de Haagse winkelstraten niet ontbreken, volledig in het thema zal in de Passage een vijf meter hoge Eiffeltoren oplichten, de Boekhorststraat verandert in tropisch Martinique en de XXXL Feest aan Zee strandstoel aan het begin van de Hoogstraat zal zorgen voor mooie fotomomenten. @Binnenstad Den Haag ShoppingNight tekst en beeld

 

Lees alles over de Haagse ShoppingNight https://www.shoppingnight.nl/

 

Facebook: https://www.facebook.com/ShoppingNightDH/

 

Instagram: www.instagram.com/shoppingnightdh/