INTERVIEWS

Interview met Hollywood medium Tyler Henry!

E HM S3 Tyler Henry copyTyler Henry is één van Hollywoods meest gewilde mediums. Iedere zondag vanaf 21:00 uur is zijn show Hollywood Medium with Tyler Henry te zien op E! en miljoenen fans willen daar geen minuut van missen! Wij hadden een speciaal interview met deze Amerikaanse beroemdheid.

Tyler maakt niet alleen contact met de geesten van de overledenen en kijkt in de toekomst. Hij kan ook de gezondheid van zijn cliënten lezen en aanvoelen welke problemen ze hebben. Met zijn 'medische intuïtie' en beroemde klanten brengt Tyler transformationele verbindingen tot stand die het leven van zijn cliënten voor altijd zullen veranderen.

 

E HM S3 Chrissy Metz 11 copyVanaf welke leeftijd kwam je erachter dat je de gave bezat om contact te leggen met de geesten en in de toekomst te kijken?

Er was geen speciaal moment waarop ik de gaven ontdekte die ik vandaag de dag heb. Maar ik had wel mijn eerste speciale ervaring op mijn tiende toen mijn oma net overleden was. Ik zag toen dingen die ongewoon waren en die voor anderen onzichtbaar waren. Later had ik meer van die ervaringen op school en het kwam ook steeds vaker voor.

 

Hoe komt zo een voorgevoel meestal op je af? Als een afbeelding, een gevoel, een stem?

Intuïtieve impressies komen op verschillende manieren tevoorschijn. Zoals doorgaans bij helderzienden het geval is, komt de meeste informatie op me af via mentale visies en symbolen. Elk van de vijf zintuigen is echter beschikbaar voor gebruik door het zesde zintuig.

 

E HM S3 Iggy Azalea 4 copyJe hebt veel celebs onder je klanten. Heb je ook speciale banden met hen? Word je vrienden met sommigen?

Ik heb met iedere persoon die ik ontmoet, celeb of niet, een soort band. Dat komt door het soort werk dat ik doe. Mensen stellen zich open en kwetsbaar op tegenover mij. Maar er zijn zeker klanten waarmee ik in contact blijf. Wanneer het echter tot hechte vriendschappen leidt dan komt mijn professionele aard boven en hou ik een gezonde afstand.

 

Aan welke beroemde klant die je hebt gehad bewaar je de mooiste herinnering?

Het is moeilijk om er een uit te kiezen. Met zanger RuPaul had ik beslist een hele speciale ervaring. De wijze waarop zijn vader doorkwam en verantwoordelijkheid nam, waardoor RuPaul vergeving kon vinden, was heel ontroerend.

 

Zijn er wel eens overleden beroemdheden geweest die zich in jouw readings lieten zien?

Zeker weten! Beroemde mensen kennen weer andere beroemde mensen. Beroemde mensen kennen andere beroemde mensen, en het is onvermijdelijk dat gestorven beroemdheden doorkomen via hun vrienden en collega's.

 

E HM S3 Chrissy Metz 15 copyKan iemand een ziener worden of is dat genetisch bepaald? Is bijvoorbeeld een van jouw ouders of een ander familielid actief als medium?

Ik ben de enige in de familie met deze gave.


Wat vind jij het leukste aan je werk?

Ik vind het geweldig om de transformatie te zien die mensen doormaken vanaf het begin van de reading tot het einde. Readings zijn geen genezing voor verdriet, maar ze bieden wel bevestiging dat het leven doorgaat - en het duurt een tijdje voor mensen om de omvang verwerken van het moment waarop de reading is voltooid.

 

Wat was je meest spannende ervaring tot nu toe?

Het is moeilijk om er eentje uit te kiezen.

 

E HM S3 Chrissy Metz 13 copyWat kun je vertellen over Seizoen 3 dat binnenkort in Nederland te zien zal zijn?

Ik ben zo enthousiast over seizoen 3! Dit seizoen heeft een breed scala aan nieuwe klanten zoals Megan Fox, Latoya Jackson, Selma Blair en talloze anderen. Ik ben echt gegroeid in mijn vermogen als medium en dat zie je terug in nog meer verrassende momenten .Ik kan gewoon niet wachten tot iedereen het ziet. Ook hoop ik binnenkort Nederland te bezoeken!

(AR)