INTERVIEWS

Interviews

Interview met Hollywood medium Tyler Henry!

E HM S3 Tyler Henry copyTyler Henry is één van Hollywoods meest gewilde mediums. Iedere zondag vanaf 21:00 uur is zijn show Hollywood Medium with Tyler Henry te zien op E! en miljoenen fans willen daar geen minuut van missen! Wij hadden een speciaal interview met deze Amerikaanse beroemdheid.

Lees meer: Interview met Hollywood medium Tyler Henry!

Daisy Cools presenteert The Lisbon File

station lisbon Daisy 1Na The Paris File en The Palermo File is Daisy Cools nu terug met The Lisbon File.

Lees meer: Daisy Cools presenteert The Lisbon File

De successtory van Handsome Poets

20111012_HandsomePoets_03_sRGB-internet

Het gaat de jonge indiepopband Handsome Poets voor de wind. Na het winnen van een 3FM Serious Talent Award stonden op vele festivals, scoorden een hit met ‘Dance The War Is Over’en brachten een album op de markt. Nu sluiten ze 2011 in feestelijke kerstsfeer af met de ‘Handsome Poets Kerst Tour 2011’ en kijken hoopvol het nieuwe jaar in.

Handsome Poets is een jonge, frisse indiepopband uit Gouda en bestaat uit zanger Tim van Esch, gitarist Eelke Mastebroek, toetsenist Nils Davidse en drummer Daniel Smit. Bijna twee jaar zijn ze bezig maar het succes lacht de mannen nu al toe. Er zijn weinig jonge bands die na zo’n korte tijd al kunnen zeggen dat ze een 3FM Serious Talent Award op hun naam hebben, verschillende malen in De Wereld Draait Door te zien waren  of op het prestigieuze Lowlands Festival hebben gestaan. “Het winnen van de 3FM Serious Talent Award was een belangrijk moment” vertelt Tim van Esch. “Toch moet je het gewoon zien als een label dat je krijgt. Daarna is het aan jezelf wat je er verder mee gaat doen. Bijzonder voor ons was wel dat 3FM ons ook op hun playlist wilde hebben. Iets wat niet bij alle Serious Talent winnaars gebeurt. Toch moet je daarna heel erg je best doen om ‘in the picture’ te blijven. Wij mochten gelukkig op zo’n beetje alle poppodia en zomerfestivals staan. Zo hebben we meer dan honderd keer opgetreden.  Nu kunnen we zeggen dat onze naam wel gevestigd is”.

Handsome-Poets

Lowlands

Het absolute hoogtepunt van 2011 was voor Handsome Poets hun optreden op het Lowlands Festival. “Lowlands is bijna niet meer te overtreffen. Het is voor elke jonge band de absolute kick om daar te staan. We stonden daar echt trillend op het podium. De tent stond daar gewoon helemaal vol en het publiek ging helemaal los. Zoiets zullen we met z’n allen niet snel vergeten denk ik”.  In december tourt Handsome Poets met een feestelijke kersttour langs verschillende Nederlandse poppodia. “Het wordt een samenvatting van wat we het afgelopen jaar hebben gedaan. We spelen wat nieuw werk, werk van onze CD die we nog niet live gespeeld hebben en eek kerstnummer. Intieme momenten en een groot feest! We willen dat we niet zomaar op een podium liedjes staan te spelen. Een speciale kerstaankleding hoort er ook bij. De zaal zal kerst ademen en mensen moeten zeker in een mooie kerstoutfit komen”.

De band Handsome Poets is inmiddels een hechte familie geworden. Voor ons is er niks leukers dan spelen. De intimiteit van de popzalen past wel bij de kerstsfeer”.  Ook voor 2012 heeft Handsome Poets nog de nodige plannen. “ We zijn al druk bezig met het schrijven van nieuw materiaal voor ons tweede album dat hopelijk in het voorjaar gaat verschijnen. We zitten in ieder geval weer vol ideeen en inspiratie en hebben erg veel zin in het maken van nieuwe dingen. Het jaar 2012 gaat zeker weer een vruchtbaar jaar worden voor Handsome Poets” (AR)

www.hamdsomepoets.nl

 

Glennis Grace eindelijk nummer 1

IMG_0123_gd

Een grote belofte zijn, daarna jaren lang zwoegen om dan zeventien jaar na het allereerste begin van je carriere tóch een nummer 1 hit scoren. Glennis Grace deed het met ‘Afscheid’.  Dank zij dat Volumia- liedje kreeg de zangeres toch het succes wat ze verdiende:  haar lang gewenste nummer 1 hit.

Lees meer: Glennis Grace eindelijk nummer 1