Gothic & Fantasy Evenementen

Fotoserie: Midwinter Fair Archeon 2018

750 archeon 064 annekeruysOp zaterdag 8 en zondag 9 december was de 16e editie van de Midwinter Fair in Archeon. Dat was weer genieten voor de liefhebbers.

Midwinter Fair is het winterse festival voor jong en oud. Dit jaar gaat men terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter. De viering van het licht, want de dagen worden weer langer.

 

750 archeon 030 annekeruysHet was weer een gezellige beleving in Archeon. De mensen genoten volop van het buiten- en binnengebeuren. Er was ruimschoots rekening gehouden met het weer. Er was veel regen voorspeld, al was de zaterdag grotendeels droog overdag. Op de zondag wisselden zon en regen elkaar af.

Gelukkig was er in de verschillende tenten en middeleeuwse huisjes genoeg plek om te schuilen en te genieten van muziek, verhalenvertellers en workshops Ierse en Schotse dans.

 

750 archeon 068 annekeruysVerspreid over het terrein van Archeon hadden ambachtslieden en handelaren hun tentjes opgezet en verkopen zij hun unieke waren. Veel mensen gingen verkleed in Middeleeuwse sferen en dat gaf de Midwinter Fair weer dat extra speciale karakter. @Archeon

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage