Gothic & Fantasy Evenementen

Game of Thrones categorie tijdens ELFIA Kostuumparade

m IMG 8986Op 23 en 24 april is het zover: dan vindt Nederlands grootste, jaarlijkse fantasy evenement ELFIA plaats bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Naast de vele activiteiten, workshops, stands en optredens kunnen bezoekers ieder jaar deelnemen aan de ELFIA Kostuumparade.
Bezoekers krijgen 2 minuten de tijd om hun kostuum en act te laten zien aan de jury. Speciaal ter gelegenheid van de release van het vijfde seizoen van Game of Thrones of Blu-ray™ en DVD, is er tijdens de 16e editie van ELFIA een Games of Thrones categorie toegevoegd aan de Kostuumparade. De bezoeker die als beste Game of Thrones karakter verkleed gaat, maakt kans op een unieke Game of Thrones prijs.
   
m IMG 9012De ELFIA Kostuumparade is één van de hoogtepunten van het bruisende outdoor festival. Bezoekers kunnen hun prachtige creatie en act in 2 minuten laten zien tijdens de show. De officiële (vak)jury, bestaande uit Joris van der Heijdt, Angela Mombers, Wilma Vermeulen en Jochem Schroot, beoordelen alle deelnemers. Prijzen zijn er te verdelen in vijf verschillende categorieën,waaronder Best Cosplay,Best Original Design en Best Performance. Dit jaar voegt ELFIA daar een extra categorie aan toe: Best Recreation of a Game of Thrones Costume.
m IMG 8992Ter promotie van de Blu-ray™ en DVD release van Game of Thrones seizoen 5 maken bezoekers die zaterdag en zondag gekleed zijn als hun favoriete Game of Thrones karakter kans op een uniek Game of Thrones prijzenpakket, bestaande uit een door Carice van Houten gesigneerde boxset van seizoen 1 – 5, het Game of Thrones Monopolyspel, een actie-figuur, onderzetters en het boek `Een dans met draken: oude vetes, nieuwe strijd´.
 
GameGame of Thrones – seizoen 5 – Blu-ray™ en DVD:
In alweer het vijfde seizoen van deze bekroonde serie vecht Cersei met Margaery, net gehuwd met Tommen, om de macht in King’s Landing.Cersei probeert wanhopig haar zoon onder controle te houden, maar lijkt het te verliezen van de mooie en jonge Margaery. Ook in de andere delen van Westeros is het onrustig en staan er weer epische gevechten te wachten, spanning en intriges te wachten voor de kijker.
 
m IMG 9002Aanmelden voor de Game of Thrones Kostuumparade van ELFIA:
Jij weet hoe je een show binnen een show kunt maken; je hebt een prachtig kostuum en een geweldige act om het af te maken. Wil je deelnemen aan de parade, meld je dat vooraf aan via onderstaande link of tijdens het evenement bij het registratiepunt naast het Medieval Stage.Voorwaarden voor deelname vind je op www.elfia.com, bij vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Link inschrijven:http://bit.ly/1OhD0C4