Gothic & Fantasy Evenementen

Castlefest Wintereditie aankomend weekend

m IMG 5773Castlefest krijgt dit jaar tussen 19 - 20 december haar eerste Castlefest Winter Edition. Het Middeleeuwen en Fantasy festival zal dit jaar dus voor het eerst in wintersetting plaatsvinden.

Fans van het populaire festival hoeven niet langer een heel jaar te wachten en kunnen zich op 19 en 20 december 2015 weer wanen in een magische wereld vol goblins, elfjes, trollen en tovenaars tijdens Castlefest Winter edition.

m IMG 5763Afgelopen zomer vond alweer de 11e editie plaats van het succesvolle Castlefest waar meer dan 36.000, veelal verklede, bezoekers genoten van de ongedwongen sfeer, vele acts en bijzondere activiteiten. Het bezoekersaantal blijft de afgelopen jaren stijgen en ook de waardering voor Castlefest door de bezoekers blijft toenemen. m IMG 5771Reden voor de organisatoren om een wintereditie van Castlefest te organiseren. Castlefest Winter Edition is kleinschalig en gezellig van opzet en biedt fantasievol entertainment in een schitterende winterse setting. Centraal staan muziek, fantasyschrijvers, de Middeleeuwse markt met oude ambachten en natuurlijk goed eten.

Datum: 19 en 20 december 2015

Locatie: Kasteel Keukenhof, Lisse

Foto's: Anneke Ruys