Gothic & Fantasy Evenementen

Uitbundig genieten op de 13e Midwinter Fair in Archeon: Fotoverslag

m IMG 1033De decembermaand betekent voor de liefhebbers van fantasy en gothic een bezoek aan de alweer 13e Midwinter Fair in Archeon.

Een absolute 'must' voor iedereen die zich graag onderdompelt in Middeleeuwse sferen en in de magie van 'die andere wereld' waar je jezelf kunt zijn en waarin iedereen welkom is. Archeon beleefde weer twee overvolle dagen op 12 en 13 december met als hoogtepunt de zondag met een bijna geheel droge dag. Archeon in winterse aferen al was het nog geen Winter Wonderland. m IMG 0926Het was weer aangenaam vertoeven in de fantastische wereld van Fantasy met mooi verklede mensen, de Indoor Fantasy Markt, literatuur en natuurlijk veel muziek.

Zoals gewoonlijk wisselden bekende en minder bekende bands elkaar af op het programma. Grote namen uit binnen- en buitenland stonden naast lokale bandjes die een naam voor zichzelf willen maken. m IMG 1028Wat zij gemeen hebben is dat ze de bezoekers van de Midwinter Fair een unieke ervaring willen bieden. En een unieke ervaring was het weer op de onmisbare Midwinter fair in Archeon! Puur genieten in bijzondere sferen met uitzonderlijke mensen.

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage