Gothic & Fantasy Evenementen

Midwinter Fair in Archeon is puur genieten in winterse sferen: Fotoverslag

m IMG 9055Dit weekend is het weer zo ver. Dan opent Archeon in Alpen aan de Rijn weer zijn deuren voor haar belangrijkste feest van het jaar: de Midwinter Fair. Vandaag was het puur genieten op dag 1 van de alweer twaalfde editie.

Vorig jaar bezochten vele duizenden bezoekers het themapark in Alphen aan de Rijn. Hoeveel bezoekers dit jaar hun weg naar de Midwinter Fair weten te vinden is nog niet te zeggen. Ook morgen zal Archeon geheel in het teken van de Fair staan. Op zaterdag 6 december zorgde het zonnige en minder koude weer in ieder geval voor duizenden bezoekers, waarvan een groot deel verkleed.

m IMG 9002Omdat er in de wintermaanden weinig te doen is op het gebied van fantasy en gothic-festivals is de Midwinter Fair in Alphen aan de Rijn een 'must' geworden voor de liefhebbers. Uit het hele land komen ze naar Archeon toe voor een dagje ongelimiteerd genieten in pure gezelligheid. Hou je van gothic, fantasy, steampunk, ridders, Kelten, zwaardvechten? m IMG 9111Van vertellers, van lekker eten en vooral van gezelligheid? In Archeon hoeft niemand zich te vervelen. Op het festival voor het hele gezin kun je op negen verschillende locaties terecht voor activiteiten en optredens. De Midwinterfair wordt dit jaar voor de twaalfde maal georganiseerd in het Archeon.

Foto's: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage