Gothic & Fantasy Evenementen

Gothic & Fantasy

Fotoverslag: Fantasy Fest in Rijswijk

gd700 fantasygd 015 anneke

Tweemaal per jaar krijgt een deel van de Broodfabriek in Rijswijk een metamorfose. Dan ontstaat er een gezellige fantasy markt met veel kraampjes, workshops en live optredens. Op 29 februari en 1 maart was de voorjaarseditie van het evenement.

Lees meer: Fotoverslag: Fantasy Fest in Rijswijk

Fotoserie: Castlefest 2019 in winterse sferen

m 584A9348Op 23 en 24 november kon je rondom Kasteel Keukenhof in Lisse weer genieten van de Winter Edition van Castlefest. Met fijne muziek, dansende mensen, gezellige marktkramen en vuren om je aan te warmen was het weer een uiterst geslaagde editie.

Lees meer: Fotoserie: Castlefest 2019 in winterse sferen

Fotoserie: Kleurrijk Elfia Arcen 2019

750 elfiaarcen 050 annekeruys

Zaterdag en zondag 21 en 22 september vond in de kasteeltuinen van Arcen in Limburg het fantasyfestival Elfia plaats. Met dit jaar als thema Fables & Fairytales.

Lees meer: Fotoserie: Kleurrijk Elfia Arcen 2019

Fotoserie: Castlefest 2019 Zondag

3A4A5604bCastlefest is een bijzonder festival voor jong en oud. Vier dagen lang kun je je laten meeslepen in een unieke wereld. Je ziet bijzondere mensen in de mooiste outfitsdie zich bewegen in fantasy sferen.

 

m 3A4A5571Tussen 1 en 4 augustus werd het terrein rondom Kasteel Keukenhof in Lisse weer bevolkt door elven, orks, steampunkers en Kelten. Castlefest bood ook dit jaar een compleet programma aan activiteiten. Centraal stonden de markt, entertainment, fantasy schrijvers, muziek en de unieke sfeer.

 

m 3A4A5553Castlefest is het grootste en gezelligste fantasy evenement van Europa en daar moet je gewoon bij zijn geweest. www.castlefest.nl

 

Fotografie Zondag 4 augustus: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Fotoserie: Elfia Haarzuilens 2019

elfiahaarzuilens750 zzz 008 annekeruysLiefhebbers van fantasy, manga, gothic, history en science fiction kwamen het weekend van 13 en 14 april samen bij Haarzuilens rond kasteel de Haar.

Lees meer: Fotoserie: Elfia Haarzuilens 2019