Festivals

Gezellig Parkpop beleeft grootse editie: Foto's

m 3A4A1700Het gratis toegankelijke Parkpop vond plaats op zondag 30 juni 2019 in het Zuiderpark in Den Haag. Dit jaar met veel bekende Nederlandse namen als Waylon, Ilse Delange, Jett Rebel, Ronnie Flex en Maan.

Het gratis festival wordt sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en is hiermee een van de langstlopende festivals van Nederland. Parkpop is tevens één van Europa's grootste, gratis toegankelijke festivals en trekt ieder jaar ruim 200.000 bezoekers van alle leeftijden naar het Zuiderpark. De bezoekers komen niet alleen voor de muziek, maar zeker voor de gezellige sfeer voor de hele familie en allerlei andere, leuke activiteiten en van de mooie omgeving.

 

m 3A4A1565Om het Parkpop gevoel langer dan één dag vast te houden, werd in 2014 Parkpop Saturday Night geïntroduceerd. Parkpop Saturday Night vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 juni 2019 in het Zuiderpark in Den Haag. Tijdens Parkpop Saturday Night staan optredens van grote, internationale artiesten centraal. @Parkpop

 

Sinds 2017 is tevens het intieme festival Parkpop Downtown ontstaan. Parkpop Downtown is gratis toegankelijk en vond dit jaar plaats op vrijdag 28 juni 2019 het Paard in Den Haag.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage