Festivals

Kaderock viert gezellige 24se editie: Foto's

m 3A4A0023Kaderock vond gisteren traditioneel weer de eerste zaterdag van juni plaats bij Musicon op de Soestdijksekade. Met leuke optredens voor jong en oud en vooral veel gezelligheid voor iedereen.

Qua optredens was er om te beginnen The Clarks & Cesar Zuiderwijk, afkomstig uit den Haag, Beatstad nr. 1. Zij zijn de bekendste classic rock band van Nederland al sinds jaar en dag een vaste waarde op Kaderock. Uiteraard was ook Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring weer als speciale gast van de partij.

 

m 3A4A0042Er was weer groot buitenpodium op het plein en een intiem binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd man. Op dit festival staat gezelligheid hoog in 't vaandel en het volop genieten van diverse muziek. Hoewel de naam enkel rock suggereert, zou het ontbreken van pop, blues, rap en electronische muziek het minder Kaderock maken. Traditioneel wordt het festival dan ook binnen afgesloten door dj's zodat de diehards tot in de vroegste uurtjes door kunnen dansen.

 

m 3A4A0133Qua muziek waren er The Clarks met special guest Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Raggende Manne (met onder meer George Kooymans van Golden Earring). Dat leverde strakke optredens op met veel genietmomenten.

 

George Kooymans

 

Raggende Manne met George Kooymans (foto Gera Nieland)

 

Maar ook werd er volop gewerveld tijdens het festival. Het mooie weer en de gezellige sfeer nodigden al vroeg uit tot een uitbundig dansje. Het was gewoon een topdag en ongeevenaard genieten van alle optredens, buiten en ook binnen.

 

Foto's Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage