Festivals

Ik Ook van Jou Festival in Dakota: Foto's

m 1K6A8897Op vrijdag 1 september barstte in Theater Dakota het Ik Ook van Jou Festival los. Het plein van Dakota werd omgetoverd tot één groot festival op 1 en 2 september.

In het weekend van het UIT festival Den Haag opende Dakota we het nieuwe theaterseizoen op een grootse manier. Met verhalen, muziek, film, optredens en allerlei acts over tussendoor.

m 1K6A8807Vertel je verhaal bij Riboet, ontdek muziekinstrumenten bij de muziekbalie van orkest Morgenstond, haal lekker wat te eten en geniet van de optredens op het podium. Maak je eigen film in de filmtent, laat je schminken, luister naar de mooiste verhalen en verwonder je bij de circuscapriolen van Circaso en free run van de Jump Academy.

Het leuke is dat het festival mede mogelijk werd gemaakt door onze buurt. Het programma is tot stand gekomen in samenspraak en met medewerking van onze buurtbewoners. Alle eetkraampjes worden bemand door mensen uit Escamp met een voorliefde voor koken en heerlijk eten.

m 1K6A8846Programma vrijdag 1 september (17.00 - 22.30 uur)
Optredens van Tim Akkerman (UIT festival Den Haag), De Règâhs (UIT festival Den Haag), Muziektheatercollectief Het Volksoperahuis, Level UP: Angelina Moore, Sama Cosa, Denise Jannah, Lady Sings The Blues (met onder meer Michael Varekamp), Firma MES, Dance With Discipline, Aysia Gaakeer, Nesrin Vurucu, Tülin Yilmaz en comedy van Farbod Moghaddam (Frappant Comedy). Pleinacts: RiboetVerhalenkunst, Orkest Morgenstond, Circaso, de Circuswerkplaats van Den Haag, JUMP Academy, Schminken, Henna zetten, Film maken met de I-pad-tafel, Naar de film met Rob en kunstwerken krijten met De Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands. En meer....

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage