Festivals

Vierde editie Jazz in de Gracht in volle gang: Foto's

m 1K6A9806Het driedaags festival Jazz in de Gracht is weer in volle gang. Tot en met zaterdag kan het publiek aan de mooiste stadsgrachten van Den Haag genieten. 100 jazzacts. In totaal komen meer dan 400 muzikanten komen tijdens de drie dagen in actie.

m 1K6A9797Op de donderdag was het een mooie zomeravond, terwijl de vrijdag wat minder goed weer gaf. Toch was het goed druk op de (Dunne) Bierkade, de Veenkade, de Hooikade en het Groenewegje. Optredens waren en zijn er onder meer van Hans Dulfer, Evolve, Diona Fox and her Ragdolls, Chazy Green, De Rosenbergs, Wouter Kiers en zijn band, Bootleg Bluesband, The Soul Taylors, Martin Fondse (winnaar van de Boy Edgar Prijs 2017) en Funkstametics.

m 1K6A9810 2Elke dag duren de concerten van 14.00 tot 23.00 uur. Op het programma staan bekende namen en jong talent onder wie Hans Dulfer, Evolve, Diona Fox and her Ragdolls, Chazy Green, De Rosenbergs, Wouter Kiers en zijn band, Bootleg Bluesband, The Soul Taylors, Martin Fondse (winnaar van de Boy Edgar Prijs 2017) en Funkstametics.

 

Foto's: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage