Festivals

40-jarig Waterpop viert uitbundig feest: Foto's

m 1K6A9694Het Wateringse festival Waterpop vierde dit weekend groot feest. Want aan een veertigjarig bestaan kun je niet zomaar voorbij gaan.

Zowel vrijdag 11 als zaterdag 12 augustus was dat extra genieten is in het Hofpark.  De extra dag, vrijdagavond, wordt iedere vijf jaar toegevoegd bij wijze van jubileumviering.

m 1K6A9417Waterpop is een festival voor de hele familie en dat maakt het juist extra leuk. Vanaf vroeg in de middag zijn er al optreden, te beginnen met een kinderoptreden. Ook op 12 augustus was dat erg genieten voor de kids tijdens het optreden van VOF De Kunst, die er een feestje van maakten en de kleintjes het podium op mochten. m 1K6A9401Ook op het veld was er weer van alles te doen voor de kids met allerlei activiteiten als schminken, drumlessen, spelletjes en nog veel meer. Theateracts zorgden voor extra vertier voor de kinderen en hun ouders.

Ook dit jaar waren er weer drie podia, waarop afwisselend optredens plaatsvonden. Behalve VOF De Kunst (die ook backstage voor de genodigden nog wat extra songs ten gehore brachten) gaf ook de populaire Lucas Hamming samen met zijn band een gedreven optreden weg. m 1K6A9522Daarnaast gaven ook veelbelovende nieuwkomers als Broken Wit Rebels (UK), Only Shadows (UK), Thijs Boontjes Dans & Showorkest en het Westlandse Dad's Amaryllo acte de presence. Later op de avond traden ook nog onder meer Knarsetand en Admiral Freebee aan.

Al met al was het weer aangenaam vertoeven op het gezelligste festival van Nederland!

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage