Festivals

Night At The Park 2017 goed voor 30.000 bezoekers: Foto's

m 1K6A0325bOp 24 juni vond in het Haagse Zuiderpark de 4e editie van Night at the Park plaats. Het festival met o.a. UB40, Paul Young en Level 42 trok zo'n 30.000 bezoekers, evenveel als vorig jaar.

Ook Garland Jeffreys en de Nederlandse band Diesel stonden vandaag op het Night at the Park-hoofdpodium.

m 1K6A0039Er was tevens een tribute stage waar bands als Mirage, the Rootsriders en Rhapsody Queen odes brachten aan o.a. Fleetwood Mac, Bob Marley en Queen. De organisatie kondigt alvast de datum van volgend jaar aan. De lustrumeditie van Night at the Park vindt dan plaats op zaterdag 23 juni 2018. www.nightatthepark.nl

 

m 1K6A0074 2Voor een avond in het jaar was het Haagse Zuiderpark weer in de 80's sferen. In een gemoedelijke en gezellige ambiance genoten vooral 50-plussers van een heerlijke dag. Er viel een spatje regen in het begin, maar daarna bleef het praktisch droog. Wel een klein beetje jammer dat de zon zich niet liet zien. Vooral Garland Jeffreys maakte er een bijzonder feestje van.

 

m 1K6A0080De zanger genoot optimaal van Den Haag. Hij liet meerdere malen weten dat hij ons land een warm hart toedraagt. Daarom sprong hij ook halverwege het optreden van het podium om zich nog meer tussen het publiek te begeven.

 

Ook UB40 bracht het publiek in een euforische stemming. Als afsluiter mochten zij de mensen met veel Greatest Hits in de enige echte 80's stemming brengen.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage