Festivals

Bevrijdingsfestival Den Haag beleeft jubileumeditie: Foto's

m m m 2H0A8602Diggy Dex, Brainpower, Sabrina Starke, Pleun (The Voice of Holland) en Ambassadeurs van de Vrijheid waren enkele van de muzikale gasten op Bevrijdingsfestival Den Haag, dat dit jaar haar tienjarig bestaan mocht vieren.

De Staat-2Foto: Gera Nieland

Den Haag vierde gisteren dus de vrijheid tijdens het Bevrijdingsfestival op vrijdag 5 mei 2017. Met een gratis festivalprogramma met zes verschillende podia en een groot aantal randactiviteiten op het Malieveld: concerten, debatten, toneel, literatuur, straattheater, film, kinderactiviteiten en een festivalmarkt.

m m m 2H0A8506Naast de twee hoofdpodia waren er op vrijdag 5 mei speciale podia ingericht voor hiphopacts, dj's, Haagse bands en een podium voor singer-songwriters en sprekers. Zo was er voor elk wat wils op het festival. Ook werd de Bevrijdingsboodschap luid en duidelijk gecommuniceerd en zo hoort het ook.

 

m m m IMG 3217Het Bevrijdingsfestival is er voor jong en oud. Vooral in de middag kwamen veel ouders met kids naar het 5 Mei Festival op het Malieveld.

 

Fotografie: Angela van Tol Largaespada

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage