Festivals

Festival De Oversteek verrassend origineel: Foto's

m stephaniestruijk3Festival De Oversteek is een verrassend cultureel avontuur aan de oevers van de Waal in Nijmegen-Noord. Zondagmiddag 4 september was het festival op acht locaties ten westen van de Waalbrug.

Op 11 september doet Festival De Oversteek veertien locaties oostelijk van de Waalbrug aan. Voor het eerst zijn er ook voorstellingen en een beeldende kunstroute op stadseiland Veur-Lent.

m lilaianhak11Dit jaar zijn er optredens van onder meer: Lebbis, Mauro Pawlowski, Bettie Serveert, Stephanie Struijk, Lilian Hak, Philip Bosschaerts (Mintkov), Bram Stadhouders, Pieter de Graaf, Chantal Acda en Chop Wood. In totaal zijn er 40 acts en voorstellingen op 21 locaties. Voor het eerst zijn er ook voorstellingen op stadseiland Veur-Lent. Avontuurlijke bezoekers wandelen mee met de kunstroute Expeditie Noord. 

m sfeer13Op Festival De Oversteek geniet je van muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst op cultuurhistorische en groene locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Je maakt een wandeling of fietstocht door een prachtig rivierenlandschap. Ontdekt bijzondere cultuurhistorische plekken en proeft heerlijke streekproducten uit eigen tuin en boomgaard. Op 11 september is er nog een aflevering van De Oversteek. @Festival De Oversteek

Fotografie: Hans Kreutzer

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage