Festivals

Uitbundig en gezellig Waterpop beleeft 39e editie: Foto's

m 3A4A9363Zeker 21.500 bezoekers kwamen op 13 augustus naar muziekfestival Waterpop in het Hofpark in Wateringen. De middag begon grauw maar halverwege de dag liet de zon zich uitbundig zien op het festival.

m 3A4A9088Waterpop is een festival voor jong en oud. je ziet er families met kinderen maar ook veel volwassen pop- en rockliefhebbers. Gezelligheid is troef op het Wateringse festival waar - in vergelijking met andere festivals - ook veel aan de allerkleinsten is gedacht. Met een speciaal kinderprogramma waarin muziek en andere leuke activiteiten zijn opgenomen.

m 3A4A9365Het festival dat dit jaar zijn alweer 39e editie beleefde, begon rond het middaguur met de band Jo Goes Hunting.  Daarna waren qua bands onder meer Drive Like Maria en Gallow Street te zien.  Naast muziek en kinderactiviteiten was er ook straattheater en een festivalmarkt.

m 3A4A9321Volgend jaar viert Waterpop haar 40-jarig jubileum. Dan is er, behalve op zaterdag 12 augustus, ook op vrijdag 11 augustus al muziek te zien en te horen.

www.waterpop.nl

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage